7 Нови Продукта от Шеф Радичев

Освен участия в състезания и кулинарни шоута, шеф Станимир Радичев не забравя да се погрижи и за своите клиенти. Той вече ви е приготвил нови интересни и нетрадиционни продукти, като е вложил своето вдъхновение и кулинарна магия във всеки един от тях.

Представяме ви новите продукти на шеф Радичев и ви даваме предложения как да се развихрите в кухнята с тях:

  1. Разядка от сушени домати в зехтин – Можете да изненадате семейството или гостите си с тази разядка, която перфектно ще се впише във вашата трапеза и ще й придаде един различен вкус.
  2. Сладко от банан, киви, бадеми и трюфели – То е отлична основа за апетитни сладки, кексове и торти, а може и да се намаже на всякакъв вид тестени закуски.
  3. Мелничка със сушен, черен, летен трюфел – Този изключително интересен продукт е подходящ за всякакъв вид ястия. Поръсете леко върху супи за финален щрих, или използвайте като подправка към различни ястия, например ризото, паста, месо, сандвичи, и много други.
  4. Паста от трюфели – Разядка, която ще се разтопи в устата ви. Страхотно допълнение към месни ястия, спагети, омлети или брускети.
  5. Брашно от трюфели – Добавете лъжичка към домашно приготвени сосове за по—дълбок аромат или използвайте в тесто за пици или хлябове. А можете да го добаяте и към супи за деликатен трюфелен вкус.
  6. Краве сирене с песто от левурда – По авторска рецепта на шеф Станимир Радичев, това нестандартно приготвено сирене задължително трябва да се пробва. Насладете се на тази комбинация върху свежи салати, или го използвайте като топинг за печени картофи или други ястия.
  7. Сушена тръбенка – Сушените гъби тръбенки са много крехки, но и сочни. Подходящи са за супи и пасти, но може да се добавят и към различни ястия.

Осмелете се да пробвате нови вкусове и да разнообразите своето меню с тези изискани продукти. С тях всяко ваше ястие ще се превърне в кулинарно произведение на изкуството. Подарете си удоволствието от професионално приготвената храна и изненадайте вашите гости с вкусове, които никога няма да забравят!