Подаръчна кошница с оригинални продукти от шеф Радичев

Тази година изненадайте с един различен коледен подарък- подарете кошница с оригинални продукти от шеф Станимир Радичев.

Идва любимото време от годината, в което купуването на подаръци за близки, приятели или колеги едновременно ни носи голямо удоволствие, но и известно напрежение.

Съществува ли универсален подарък, който да зарадва своя получател, в същото време да бъде оригинален, но и да не изисква от нас детайлни познания за вкусове, размери и други подобни…

Шеф Радичев ни предлага избор от над 120 уникални продукта в няколко различни категории, които впечатляват с прекрасен вкус и аромат и са по авторски рецепти.

Деликатесни сирена, кремове и масла с трюфели, судужук с трюфел и терин от патешко месо.
Нетрадиционни сладка като това от печени кайсии с козе сирене и тиквени семки, мармалада от люти чушки с малини и смокини или натуралния мед с бял трюфел.
А, за любителите на алкохолните напитки – мастика или ракия с шафран.

Изборът е във вашите ръце, ние ви обещаваме уникално вкусни продукти, красива опаковка и безплатна доставка на поръчка над 100 лв.

Продуктите на шеф Радичев са многократно награждавани, а любителите им не спират да се увеличават с всяка изминала година.

Можете да поръчате като ни изпратите запитване или се свържете с нас на тел. +359 886 45 37 76.